YouTube Views

Vanaf  2,89

Koop tot duizenden views op jouw YouTube video! Dankzij onze betrouwbare service kan jij je YouTube sneller groeien en je bereik vergroten.

👌 Vele Nederlanders gingen je voor
👍 Beste prijs / kwaliteit
⏰ Volledig discreet & snel geleverd (na betaling begint de levering direct).

 

Wij bieden een 100% tevredensheidgarantie, niet voor niets besluit 60% van onze klanten een tweede bestelling te plaatsen.

Vul hier je YouTube zoekopdracht in (probeer zo specifiek mogelijk te zijn), druk op enter of de knop "Zoeken" en selecteer daarna je video waar je het product op wilt ontvangen.
Lukt het niet? Klik dan hier om handmatig een URL in te voeren.
Selecteer hier een variant van dit product wanneer je een specifiek resultaat wenst, anders gewoon overslaan en verder gaan met bestellen. Standaard gebruiken wij accounts wereldwijd.
Selecteer hier het aantal views dat jij wilt kopen om jouw YouTube video te laten groeien
Selecteer hier het aantal views dat jij wilt kopen om jouw YouTube video te laten groeien

Waar vroeger ieder kind brandweerman of politie wilde worden, is tegenwoordig het beroep van YouTuber helemaal hot. Het leven van een vlogger of content creator ziet er natuurlijk ook geweldig uit. Nooit vroeg opstaan en bakken met geld verdienen. Het lijkt soms alsof het leven van een Youtuber erg gemakkelijk is. Zeker als je ziet hoeveel views sommige YouTubers pakken op hun video’s. Toch is het krijgen van views niet vanzelfsprekend. Veel beginnende YouTubers geven daarom ook al op, voor ze succes hebben geproefd. Gelukkig hebben wij nu de oplossing voor je. Op onze webshop kun je namelijk gemakkelijk en snel YouTube views kopen. 

Waarom YouTube views kopen?

YouTube views kopen kan je helpen om je dromen waar te maken op het platform. Op het moment dat je met YouTube start, zal je al snel merken dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. De YouTube views komen namelijk niet zomaar aanwaaien. Doordat het krijgen van views lastig kan zijn, kiezen steeds meer creators voor YouTube views kopen. 


YouTube views kopen is een echte aanrader als je snel je doelen wil bereiken op YouTube. Door YouTube views te kopen ben je namelijk veel minder lang bezig met het verzamelen van views, waardoor je motivatie een stuk langer aanwezig is. 

De voordelen van YouTube views kopen

YouTube views kopen brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Het is namelijk niet alleen goed voor het op peil houden van je motivatie, maar ook voor: 

 

 • Je komt groter over
  Als je veel views hebt op je video’s, dan kom je een stuk groter over. Er zijn namelijk ook veel kanalen met weinig abonnees, maar die wel veel views hebben. In de meest gevallen gaat het dan om viral video’s. Als kijkers op jouw kanaal terechtkomen en zien dat je veel views hebt, dan krijgen ze direct het idee dat je geregeld viral content upload. Hierdoor wordt de kijker een stuk nieuwsgieriger en zullen ze sneller je video’s bekijken. 
 • Je content wordt serieus genomen
  Op het moment dat je veel views hebt, word je een stuk sneller serieus genomen. Stel je voor dat je video’s upload met een hoge nieuwswaarde. Dan wordt deze natuurlijk een stuk eerder serieus genomen als je een flink aantal views hebt. De nieuwswaarde van je video komt namelijk een stuk betrouwbaarder over. Hierdoor kan YouTube views kopen je helpen om serieuzer over te komen op het platform. 
 • Je bespaart veel tijd
  Heel veel mensen starten met YouTube, om er daarna weer mee te stoppen. Ze hadden namelijk verwacht dat ze met een enkele video al direct viral zouden gaan. Als dat dan toch niet gebeurd, dan verliezen ze vaak hun motivatie. Op het moment dat je veel views hebt, dan zal het publiek ook sneller aangetrokken worden naar jouw video’s. Als jij op de homepage een video ziet staan met 3 kijkers, zal je namelijk zelf ook niet zo snel klikken. Doordat kijkers zien dat je veel views hebt, zullen ze sneller klikken op je video’s. Hierdoor kun je met YouTube views kopen enorm veel tijd besparen. 
 • Kijkers abonneren sneller
  Wist je dat kijkers veel sneller abonneren als jij veel views hebt? Kijkers gaan namelijk vaak mee met de hype en menigte. Op het moment dat je nauwelijks kijkers hebt, zullen de kijkers daarom ook niet snel onder de indruk zijn van jouw content. Heb je veel kijkers? Dan zullen ze juist eerder op jou abonneren. Hierdoor kan YouTube views kopen je ook een boost geven in het aantal abonnees. 
 • Kostenbesparend
  YouTube views kopen is kostenbesparend. Doordat je veel tijd bespaard, heb je de kosten van de aangekochte YouTube views zo terugverdiend. Het allerleukste is dat je bij ons goedkoop YouTube views kan kopen, waardoor je nauwelijks kosten hebt. Ondanks dat wij goedkoop YouTube views aanbieden, doen we geen concessies aan de kwaliteit. Hierdoor kun je goedkoop kosten besparen met de views op je video. 

Snel en gemakkelijk YouTube views kopen

Via onze webshop kun je gemakkelijk en snel YouTube views kopen. Onze views zijn van hoge kwaliteit en bieden een hoge betrouwbaarheid. Hierdoor kun jij op een gemakkelijke manier YouTube views laten toevoegen aan je video’s. 


Onze YouTube views worden op een subtiele manier toegevoegd aan je video’s. Hierdoor lijkt het een ‘normale’ groei en hebben andere niet door dat je besloten hebt om YouTube views te kopen.

Is YouTube views kopen veilig?

Het kopen van YouTube views via onze website is veilig en betrouwbaar. Op het internet zijn ook websites te vinden waar je gratis YouTube views kan kopen. Dit is helaas niet betrouwbaar en kan schade toebrengen aan je kanaal. 

Ondanks dat het kopen van YouTube views legaal  is, is het wel tegen de richtlijnen van het platform. Hierdoor is het kopen van YouTube views  niet geheel risicoloos. Doordat wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bieden, is de kans op een risico nihil, maar altijd aanwezig.

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Wees de eerste die “YouTube Views” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service