YouTube Premium kosten

YouTube Premium is een abonnementsdienst die gebruikers een advertentievrije ervaring biedt op het platform, samen met andere exclusieve functies. Maar wat zijn de kosten van YouTube Premium en welke verschillende abonnementen zijn er beschikbaar? In dit artikel bespreken we de verschillende opties en prijzen, zodat je kunt bepalen welk abonnement het beste bij je past.

Wat is YouTube Premium?

YouTube Premium, voorheen bekend als YouTube Red, is een betaalde abonnementsdienst die verschillende voordelen biedt aan gebruikers. De belangrijkste functies van YouTube Premium zijn:

 

  • Advertentievrije video’s
  • Mogelijkheid om video’s offline op te slaan
  • Achtergrondweergave op mobiele apparaten
  • Toegang tot YouTube Originals
  • Inclusie van YouTube Music Premium

YouTube Premium prijs

De standaardprijs van YouTube Premium varieert per land. In Nederland kost een individueel YouTube Premium-abonnement momenteel €11,99 per maand. Dit abonnement biedt toegang tot alle functies die hierboven zijn genoemd.

YouTube Premium Lite

Voor gebruikers die alleen geïnteresseerd zijn in het verwijderen van advertenties, heeft YouTube een goedkoper abonnement geïntroduceerd genaamd YouTube Premium Lite. Dit abonnement biedt alleen advertentievrije video’s en is aanzienlijk goedkoper dan het volledige Premium-abonnement. In Nederland kost YouTube Premium Lite €6,99 per maand.

YouTube Premium Family

YouTube Premium Family is een geweldige optie voor gezinnen. Met dit abonnement kunnen maximaal zes gezinsleden genieten van de voordelen van YouTube Premium. De prijs van het YouTube Premium Family-abonnement is €17,99 per maand. Elk gezinslid krijgt zijn eigen account, wat betekent dat iedereen zijn eigen persoonlijke kijkervaring kan hebben.

YouTube Premium abonnement afsluiten

Het afsluiten van een YouTube Premium-abonnement is eenvoudig. Volg deze stappen om je aan te melden:

 

  1. Ga naar de YouTube Premium-pagina op de YouTube-website of -app.
  2. Kies het type abonnement dat het beste bij je past (Individueel, Lite of Family).
  3. Klik op “Aanmelden” of “Probeer het gratis” om te beginnen met een gratis proefperiode van één maand.
  4. Voer je betalingsgegevens in en voltooi de aanmelding.

 

Na de gratis proefperiode wordt je abonnement automatisch verlengd en worden de kosten maandelijks in rekening gebracht. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Conclusie

YouTube Premium biedt verschillende abonnementsopties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Of je nu kiest voor het volledige Premium-abonnement, het goedkopere Premium Lite, of het gezinsvriendelijke Premium Family, je kunt genieten van een advertentievrije ervaring en extra functies zoals offline weergave en achtergrondweergave.

 

Met de verschillende prijspunten is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Overweeg welk abonnement het beste past bij jouw kijkgewoonten en budget, en geniet van een verbeterde YouTube-ervaring.

Jouw youtube kanaal makkelijk laten groeien? Koop youtube reacties, youtube views of live youtube viewers.

Foto van Joris
Joris

Volgers-Likes.nl

Mijn naam is Joris van Volgers-Likes.nl! Hier schrijf ik over diverse onderwerpen rondom succes op sociale media en het viral gaan van content. Met een scherp inzicht in de dynamische wereld van digitale marketing bied ik praktische tips en diepgaande analyses om lezers te helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren. Mijn artikelen zijn een waardevolle bron voor iedereen die streeft naar meer zichtbaarheid en impact op sociale media. Buiten mijn schrijfwerk geniet ik van reizen en culinaire ontdekkingen, altijd op zoek naar nieuwe avonturen.

Inhoud

Nieuwe blogs