LinkedIn Learning uitgelegd

In een wereld waar voortdurende ontwikkeling en bijscholing essentieel zijn voor professionele groei, biedt LinkedIn Learning een uitgebreide en toegankelijke oplossing. Maar wat is LinkedIn Learning precies, wat zijn de kosten, en waarom zou je het moeten overwegen? In dit artikel leggen we uit wat LinkedIn Learning is, hoe het werkt, en wat de prijs is voor het gebruik van deze waardevolle leermodule.

Wat is LinkedIn Learning?

LinkedIn Learning is een online platform dat een breed scala aan cursussen aanbiedt, gericht op professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Deze cursussen worden gegeven door experts uit verschillende vakgebieden en omvatten onderwerpen zoals zakelijke vaardigheden, technologie, creativiteit en meer. Of je nu een beginner bent die nieuwe vaardigheden wil leren of een professional die zijn kennis wil uitbreiden, LinkedIn Learning biedt voor ieder wat wils.

Hoe werkt LinkedIn Learning?

LinkedIn Learning integreert naadloos met je LinkedIn-profiel, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot relevante cursussen die passen bij jouw carrièrepad en interesses. Hier zijn de basisstappen om te beginnen met LinkedIn Learning:

 

  1. Inloggen: Log in op je LinkedIn-account. Als je nog geen account hebt, kun je er eenvoudig een aanmaken.
  2. Navigeren naar LinkedIn Learning: Klik op het ‘Werk’-pictogram in de rechterbovenhoek van je LinkedIn-pagina en selecteer ‘Learning’.
  3. Cursussen zoeken: Gebruik de zoekbalk om specifieke cursussen te vinden of blader door de aanbevolen cursussen op basis van jouw profiel en interesses.
  4. Cursus volgen: Zodra je een cursus hebt geselecteerd, kun je beginnen met leren. De meeste cursussen zijn opgedeeld in korte videolessen, waardoor je op je eigen tempo kunt leren.

LinkedIn Learning kosten

Een van de belangrijkste vragen die mensen hebben over LinkedIn Learning betreft de kosten. LinkedIn Learning biedt verschillende abonnementsopties:

 

– Maandelijks abonnement: Voor een vast maandbedrag kun je onbeperkt toegang krijgen tot alle cursussen op LinkedIn Learning. Dit is een goede optie als je flexibel wilt zijn en niet gebonden wilt zijn aan een langetermijncontract.

– Jaarlijks abonnement: Als je van plan bent om langdurig gebruik te maken van LinkedIn Learning, is een jaarlijks abonnement voordeliger. Je betaalt een eenmalig bedrag voor het hele jaar, wat over het algemeen goedkoper is dan de maandelijkse optie.

– Gratis proefperiode: LinkedIn Learning biedt vaak een gratis proefperiode aan, meestal van een maand. Dit geeft je de kans om het platform uit te proberen en te zien of het aan je verwachtingen voldoet voordat je een betaald abonnement neemt.LinkedIn Learning Prijs

De exacte prijzen van LinkedIn Learning kunnen variëren afhankelijk van je locatie en eventuele promoties die beschikbaar zijn. Gemiddeld ligt de prijs voor een maandelijks abonnement rond de €29,99 per maand, terwijl een jaarlijks abonnement ongeveer €299,88 per jaar kost. Het is altijd een goed idee om de meest recente prijzen en aanbiedingen te controleren op de LinkedIn Learning-website.

Waarom kiezen voor LinkedIn Learning?

– Breed scala aan cursussen: Van technologie en softwareontwikkeling tot leiderschap en creativiteit, LinkedIn Learning heeft een uitgebreide bibliotheek met cursussen.

– Flexibiliteit: Leer in je eigen tempo en op elk moment dat jou uitkomt.

– Integratie met LinkedIn: Voltooide cursussen en behaalde certificaten kunnen direct aan je LinkedIn-profiel worden toegevoegd, wat je professionele zichtbaarheid vergroot.

– Hoogwaardige inhoud: Cursussen worden gegeven door ervaren professionals en experts in hun vakgebied, wat zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leerervaringen.

LinkedIn Learning biedt een waardevolle bron voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn carrière wil bevorderen. Met flexibele abonnementsopties, een breed scala aan cursussen en naadloze integratie met je LinkedIn-profiel, is het een uitstekende keuze voor zowel individuen als bedrijven. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren of je kennis wilt verdiepen, LinkedIn Learning helpt je om je professionele doelen te bereiken.

 

Je Linkedin account NU boosten? Koop linkedin likes, linkedin connecties of linkedin volgers!

Picture of Joris
Joris

Volgers-Likes.nl

Mijn naam is Joris van Volgers-Likes.nl! Hier schrijf ik over diverse onderwerpen rondom succes op sociale media en het viral gaan van content. Met een scherp inzicht in de dynamische wereld van digitale marketing bied ik praktische tips en diepgaande analyses om lezers te helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren. Mijn artikelen zijn een waardevolle bron voor iedereen die streeft naar meer zichtbaarheid en impact op sociale media. Buiten mijn schrijfwerk geniet ik van reizen en culinaire ontdekkingen, altijd op zoek naar nieuwe avonturen.

Inhoud

Nieuwe blogs