Alles over Spotify Premium

Spotify Premium biedt een advertentievrije muziekervaring met extra functies die niet beschikbaar zijn in de gratis versie. In dit artikel bespreken we de verschillende Spotify Premium-abonnementen, hun voordelen, en hoe je een abonnement kunt kopen of opzeggen. 

Wat is Spotify Premium?

Spotify Premium is een betaalde abonnementsdienst die gebruikers toegang biedt tot diverse exclusieve functies, zoals offline luisteren, onbeperkt overslaan van nummers, en een verbeterde geluidskwaliteit. Er zijn verschillende soorten Premium-abonnementen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.

Soorten Spotify Premium-abonnementen

Spotify Premium Family

Met Spotify Premium Family kunnen maximaal zes gezinsleden op hetzelfde adres genieten van alle voordelen van Spotify Premium. Elk lid krijgt een eigen account, zodat iedereen zijn eigen afspeellijsten en voorkeuren kan behouden. Dit abonnement kost €17,99 per maand.

Spotify Premium Student

Studenten kunnen profiteren van een speciale korting met Spotify Premium Student. Dit abonnement biedt dezelfde voordelen als een regulier Premium-abonnement, maar tegen een gereduceerd tarief van €5,99 per maand. Studenten moeten hun inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling verifiëren om in aanmerking te komen.

Spotify Premium Duo

Spotify Premium Duo is ideaal voor twee personen die samenwonen. Dit abonnement biedt twee afzonderlijke Premium-accounts voor €12,99 per maand. Bovendien krijgen gebruikers toegang tot de Duo Mix, een afspeellijst die is samengesteld op basis van de gezamenlijke luistervoorkeuren.

Wil jij je spotify account laten groeien? Doe dit door eenvoudig spotify saves of spotify podcast streams te kopen!

Kosten van Spotify Premium

Hoeveel kost Spotify Premium?

De kosten van een individueel Spotify Premium-abonnement zijn €9,99 per maand. Dit abonnement biedt alle Premium-voordelen voor één gebruiker.

Hoe duur is Spotify Premium?

De prijs van Spotify Premium varieert afhankelijk van het gekozen abonnement:

 • Individueel: €9,99 per maand
 • Duo: €12,99 per maand
 • Family: €17,99 per maand
 • Student: €5,99 per maand

Spotify Premium kopen

Het kopen van een Spotify Premium-abonnement is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de Spotify Premium-pagina (https://www.spotify.com/premium).
 2. Kies het abonnement dat het beste bij je past (Individueel, Duo, Family, of Student).
 3. Klik op “Nu starten”.
 4. Log in op je Spotify-account of maak een nieuw account aan.
 5. Voer je betalingsgegevens in en bevestig je aankoop.
 

Na voltooiing heb je direct toegang tot alle Premium-functies.

Spotify Premium opzeggen

Als je je Spotify Premium-abonnement wilt opzeggen, volg dan deze stappen:

 

 1. Ga naar de Spotify-website en log in op je account.
 2. Ga naar “Account” en vervolgens naar “Abonnement”.
 3. Klik op “Wijzig abonnement” en selecteer “Spotify Free”.
 4. Bevestig je keuze om het Premium-abonnement op te zeggen.

Je abonnement wordt teruggezet naar de gratis versie aan het einde van je huidige factureringsperiode.

Conclusie

Spotify Premium biedt diverse abonnementsopties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, met voordelen zoals advertentievrij luisteren, offline muziek opslaan, en verbeterde geluidskwaliteit. Of je nu kiest voor een individueel abonnement, een Family-, Duo-, of Student-abonnement, Spotify Premium verbetert je luisterervaring aanzienlijk. Het is eenvoudig om een abonnement aan te schaffen en indien nodig op te zeggen, waardoor je altijd de controle hebt over je muziekbeleving.

Wil jij je spotify account laten groeien? Doe dit door eenvoudig spotify saves of spotify podcast streams te kopen!

Foto van Joris
Joris

Volgers-Likes.nl

Mijn naam is Joris van Volgers-Likes.nl! Hier schrijf ik over diverse onderwerpen rondom succes op sociale media en het viral gaan van content. Met een scherp inzicht in de dynamische wereld van digitale marketing bied ik praktische tips en diepgaande analyses om lezers te helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren. Mijn artikelen zijn een waardevolle bron voor iedereen die streeft naar meer zichtbaarheid en impact op sociale media. Buiten mijn schrijfwerk geniet ik van reizen en culinaire ontdekkingen, altijd op zoek naar nieuwe avonturen.

Inhoud

Nieuwe blogs