Youtube video's op repeat (herhaald) zetten

Heb je ooit een YouTube-video gevonden die je keer op keer wilt bekijken? Of het nu gaat om je favoriete nummer, een ontspannende meditatietrack, of een leerzame tutorial, het herhaald afspelen van een video kan soms erg handig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om YouTube-video’s op repeat te zetten. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt doen.

Gebruik de herhaaloptie op YouTube

YouTube heeft een ingebouwde herhaaloptie die je gemakkelijk kunt gebruiken. Volg deze stappen om een video op repeat te zetten:

  1. Open de YouTube-video die je wilt herhalen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de video.
  3. Selecteer “Loop” in het menu dat verschijnt.

 

Met deze eenvoudige stap zal je video steeds opnieuw worden afgespeeld totdat je de optie uitschakelt.

Gebruik een derde partij website

Er zijn verschillende websites die speciaal zijn ontworpen om YouTube-video’s herhaald af te spelen. Een populaire optie is ListenOnRepeat. Hier is hoe je het kunt gebruiken:

  1. Ga naar de website ListenOnRepeat.
  2. Zoek de YouTube-video die je wilt herhalen door de URL in de zoekbalk te plakken.
  3. Druk op Enter en je video zal automatisch op repeat worden afgespeeld.

Browserextensies gebruiken

Als je vaak video’s herhaald wilt afspelen, kan een browserextensie handig zijn. Er zijn verschillende extensies beschikbaar voor zowel Chrome als Firefox. Zoek in de extensiewinkel van je browser naar “YouTube repeat” en installeer een extensie die goede recensies heeft. Na installatie kun je met een paar klikken elke video herhaald afspelen.

YouTube-video handmatig herhalen

Je kunt ook de URL van de YouTube-video aanpassen om deze te herhalen. Voeg simpelweg “repeat” toe na “youtube” in de URL. Bijvoorbeeld:

  1. Originele URL: `https://www.youtube.com/watch?v=VIDEO_ID`
  2. Gewijzigde URL: `https://www.youtuberepeat.com/watch?v=VIDEO_ID`

Wanneer je de gewijzigde URL invoert, wordt de video automatisch herhaald afgespeeld.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om YouTube-video’s op repeat te zetten, afhankelijk van je voorkeur en gebruiksgemak. Of je nu de ingebouwde herhaaloptie van YouTube gebruikt, een derde partij website, een browserextensie of de URL handmatig aanpast, je kunt altijd genieten van je favoriete video’s zonder steeds op de afspeelknop te hoeven drukken.

Probeer deze methoden uit en ontdek welke het beste voor jou werkt. Veel kijkplezier!

Direct je youtube account boosten? Koop youtube like reacties, youtube live viewers of youtube abonnees.

Picture of Joris
Joris

Volgers-Likes.nl

Mijn naam is Joris van Volgers-Likes.nl! Hier schrijf ik over diverse onderwerpen rondom succes op sociale media en het viral gaan van content. Met een scherp inzicht in de dynamische wereld van digitale marketing bied ik praktische tips en diepgaande analyses om lezers te helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren. Mijn artikelen zijn een waardevolle bron voor iedereen die streeft naar meer zichtbaarheid en impact op sociale media. Buiten mijn schrijfwerk geniet ik van reizen en culinaire ontdekkingen, altijd op zoek naar nieuwe avonturen.

Inhoud

Nieuwe blogs